29.10.14

RISSOTTO DE PEUS DE PORC AMB CAMAGROCS


Ingredients i elaboració per a 8 persones

500 gr. d'arròs rodó per rissotto.
2 litres de brou de pollastre.
2 peus de porc cuits.
2 cebes de Figueres.
15 gr. de bolets deshidratats.
250 gr de camagrocs frescos.
Una nou de mantega
Formatge parmesà ratllat.
Un rajolí de vi blanc.
Sal, oli d'oliva.


Desossem els peus de porc cuits, tenint cura de que no quedi cap os (han d'estar una mica calents per a fer-ho bé).
Reservem.
Netegem els bolets deshidratats i els posem en el brou de pollastre calent, perquè s'hidratin. 
Tallem la ceba molt petita i ofeguem lentament fins que es dorin.
Afegim els camagrocs a la ceba i cuinem fins que perdin textura.
Afegim una nou de mantega, l'arròs i un rajolí de vi blanc.
Afegim els peus de porc desossats.
Anem afegint el brou de pollastre amb els bolets a poc a poc a l'arròs.
Es va afegint més brou a mesura que es vagi quedant sec i es va removent.
Ratllem el formatge parmesà i un cop estigui l'arròs, l'afegim i removem fora del foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada