28.10.14

SOLOMILLO DE PORC AMB CEBA I FOIE




(Per a 2 persones)
INGREDIENTS
  • 1 solomillo de porc ibèric
  • 3 cebes
  • 100gr de foie micuit
  • Escates  de sal Maldon
  • Oli  d'oliva verge, sal i pebre
PREPARACIÓ
  • Tallar la ceba en juliana. Tirar un rajolí d'oli en una paella i incorporar la ceba. Cuinar a foc mig fins que estigui blanda i daurada. Si fos necessari, baixar la intensitat del foc. Cuinar durant 30-35 minuts.
  • Tallar el solomillo a rodanxes. Aixafar-los amb el ganivet. Cuinar-los a foc ràpid 2 minuts per cada costat.
  • Servir possant a la base del plat la ceba, a sobre el solomillo i acabar amb un tros de foie, unes escates de sal Maldon i un rajolí d'oli d'oliva verge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada