23.10.14

SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB SALSA D'OPORTO I XAMPINYONS



Ingredients i elaboració per a 4 persones

2 solomillos de porc ibèric d'uns 300 gr cadascú.
250 gr de xampinyons.
1 got de vi d'Oporto.
1 got de nata líquida o de nata fresca.
1 got de brou.
2 caps d'all.
4 escalunyes.
Sal, oli d'oliva, pebre negre.

Netegem i tallem molt petits els xampinyons.
Pelem i tallem les escalunyies.
Sofregim bé fins que quedin confitades.
Afegim els xampinyons i continuem sofregint.
Quan s'hagi evaporat l'aigua dels xampinyons afegim els alls picats.
Deixem 5 minuts i afegim l'Oporto, el brou i la nata líquida.
Deixem bullir suaument fins que redueixi, espesseixi i lligui la salsa. 
Rectifiquem de sal i pebre.

Netegem els solomillos de grasa i nervis.
Tallem a rodanxes.
Salpebrem.
Fem a la paella pels dos costats al punt.
Servim calent amb la salsa i una guarnició (puré de patates, bolets, verdures...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada