15.10.14

SOLOMILLO WELLINGTON AMB SALSA DE BOLETS


Ingredients per a 4 persones
600 gr de solomillo de vedella .
1 planxa de pasta de full.
2 cebes.
Bolets variats de temporada.
Sal, pebre, oli d'oliva.
½ litre de crema de llet.
10 gr de bolets deshidratades.
2 rovells d'ou batuts amb gotes d'aigua per pintar el full.

Salpebrem el solomillo i el fem sencer en una paella amb una mica d'oli per que quedi ben segellat. Posem  a la nevera per a que es refredi.
Piquem ben petita la ceba i sofregim fins que quedi confitada.
Netegem els bolets frescos i els saltegem en una paella. Deixem refredar.
Un cop que tot estigui fred, estirem el full i enrollem el solomillo repartint els bolets i la ceba confitada per tota la superfície, tancant-lo be per a que no s'obri durant la seva cocció al forn.
Fem tires de full i decorem.
Pintem tot amb rovell d'ou batut amb unes gotes d'aigua.
Posem al forn preescalfat a 200 graus uns 20 minuts.
Per la salsa de bolets posem una mica de ceba confitada i la nata amb els bolets deshidratats.
Cuinem a foc suau fins que redueixi i espesseixi.

Afegim els bolets saltejats frescos i rectifiquem de sal i pebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada