23.10.14

SOUFFLÉ DE MONIATO I 4 FORMATGES AMB BOLETS FRESCOS DE TEMPORADA



Ingredients i elaboració per a 6 persones

2 moniatos mitjans.
150gr de 4 formatges ratllats.
500 ml de llet.
2 cullerades de farina.
2 cullerades de maicena.
2 nous de mantega.
4 rovells d'ou.
2 clares d'ou.
Sal i pebre.

Couem els moniatos amb la pell, embolicats en paper d'alumini fins que estiguin cuits.
Traiem la pell i fem un puré amb l'ajuda d'una forquilla.
Salpebrem.
Fem una beixamel escalfant la mantega amb la farina.
La torrem lleugerament i afegim a poc a poc la llet calent sense parar de remenar.
Afegim el puré i el formatge i remenem bé.
Afegim la maicena i els rovells d'ou.
Montem les clares a punt de neu.
Incorporem a la barreja fent moviments envoltants de dalt a baix.
Untem els motlles amb mantega i repartim la masa.
Posem al forn preescalfat a 190º uns minuts.
Deixem 10 minuts amb el forn apagat per a que no es baixi.
Traiem i servim amb els bolets saltats de temporada.
Per a fer els bolets, els netegem  bé amb un drap humit o un pinzell i els saltem amb una mica d'all laminat fins que perdi l'aigua de vegetació i quedin cuits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada