15.10.14

TAGLIATELLE A L'OU AMB SALSA FUNGHI PORCINI


Ingredients i elaboració per a 4 persones

10 grams de bolets deshidratats.
Bolets frescos variats de temporada.
1 ceba de Figueres gran.
½ litre de crema de llet.
Sal, pebre.

Sofregim la ceba lentament fins que estigui caramelitzada i tingui un color coure fosc.

Netegem els bolets i els possem amb la ceba caramelitzada a foc suau per a que es vagin estovant.

Paral·lelament, possem a escalfar a foc suau la crema de llet amb els bolets deshidratats.
Removem de tant en tant per a que no s'enganxi.
Quan la crema redueixi i agafi color, afegim al sofregit de ceba i bolets.
Rectifiquem de sal i pebre.
Bullim els tagliatelle.
S'escorren i possem la salsa per sobre i afegim formatge parmesà ratllat..

Gratinem al gust i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada