13.10.14

TARTALETA DE LLIMONA



PASTA ENSUCRADA
Farina                  200gr
Fecula                    20gr
Sucre                   90gr
Ametlla en pols     35gr
Mantega          130gr
Sal                           1 polsim
Ous                    2un

Elaboració:
Barrejar tots els ingredients junts menys els ous fins que estigui pastat i afegir els ous al final ….reservar en nevera un dia  per a utilitzar-la.
Folrar motlles i coure a 160º



CREMÓS DE LLIMONA
Ous                                3 un
Sucre                                       150 gr
Llimona ratlladura                        1 un
Suc                              130gr
Mantega                    225gr
Gelatina                              4fulles

Elaboració:
Posar a remull la gelatina, reservar.
Afegir tots els ingredients en un bol al bany maria,deixar coure 15mts removent de tant en tant retirar del foc.

Per últim afegir la gelatina escorreguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada