30.10.14

TIRAMISÚ DE MONIATO


Ingredients i elaboració

Bescuits tipus melindros.
2 clares d'ou.
4 rovells.
100 gr. de sucre.
400 gr. de formatge mascarpone.
175 ml de café.
200 gr . de xocolata negra.
Cacau en pols.
Licor amareto.
2 moniatos bullits o cuits al forn.

Preparem un bon café i deixem refredar.
Batem les clares i reservem.
En un bol gran batem els rovells amb el sucre fins que blanquegi.
Anem afegint a poc a poc el mascarpone, la carn del moniato trinxada i finalment les clares montades.
En un motlle rectangular o en copes individuals, posem una capa de melindros, que ensuparem amb licor i el café ja fred.
Ho cobrirem amb una capa de mascarpone i moniato i ratllem xocolata per sobre.
Posem una altra capa de melindros i tornem a fer el mateix.
Acabem amb una capa de crema de formatge i cacao en pols o virutes de xocolata per sobre.
Ha de reposar entre 3 hores i 1 dia per a que agafi consistència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada