12.11.14

ARRÒS VALENCIÀ AL FORN



Ingredients i elaboració per a 6 persones

½ kilo de arròs de gra rodó.
1’250 ml de brou d'escudella.
400 gr  de cigrons cuits.
6 tomàquets madurs ratllats més 2 tomàquets partits per la meitat.
400 gr de costella trossejada de porc.
2 botifarrons d'arròs.
2 xoriços frescos.
150 gr cansalada trossejada.
2 butifarres.
1 cap d'alls partida per la meitat.
Sal, oli d'oliva, pebre i safrà.

Sofregim la costella en una mica d'oli calent.
Afegim brou d'escudella mitja hora fins que estigui cuita i tendra.
Sofregim les butifarres i la cansalada fins que quedin ben marcades.
Les retirem de la cassola i reservem.
Sofregim els tomàquets partits per la meitat pels dos costats i retirem.
Marquem els xoriços i els botifarrons pels dos costats i retirem.
Afegim el tomàquet ratllat i sofregim uns 5 minuts.
Afegim el cap d'all i deixem sofregir 5 minuts més.
Afegim l'arròs i la carn i els tomàquets reservats i sofregim.
Afegim els cigrons cuits.
Afegim el brou d'escudella i deixem que trenqui l'ebullició.
Fiquem al forn a màxima potència uns 20 minuts.
Retirem i deixem reposar 10 minuts abans de servir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada