12.11.14

BLINIS AMB MAIONESA ROSA, FORMATGE CREMÓS AMB MEL I ESCOPINYES I OUS DE PEIX VERMELLS I NEGRES


Ingredients i elaboració

Per a la massa
2 iogurts naturals
2 gots de farina
2 ous
1 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
1 nou de mantega

Barregem en un bol la farina amb els iogurts, els ous, la farina i la sal.
Batem tot fins obtenir una massa llisa.
Untem una paella antiadherent a foc mig amb mantega i aboquem amb l'ajuda d'una cullera massa amb una separació mínima d'1 cm.
Cuinem 2 minuts.
Donem la volta i cuinem 1 minut més.
Traiem i reservem.

Pel farcit

100gr de formatge cremós
1 llauna d'escopinyes
1 rajolí de mel
sal i pebre
ous de peix negres i vermells.
1 ou
sal, vinagre, oli suau d'oliva
50 gr de remolatxa cuita (per a la maionesa rosa)

Batem el formatge cremós amb la mel, la sal i el pebre.
Afegim les escopinyies picades.
Afegim la maionesa rosa ben espessa.
Posem la barreja de formatge a cada blini.
Per sobre la maionesa rosa i per sobre els ous de peix jugant amb els colors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada