28.11.14

CIGRONS AMB CALAMARS I ROVELLONS



Ingredients i elaboració per a 6 persones

1 kg de cigrons cuits.
300 gr de rovellons.
½ kilo de calamars.
100 ml de vi blanc.
1 gra d'all picat.
Julivert picat.
Oli d'oliva, sal, pebre.
½ litre de brou de peix.
10 gr de bolets deshidratades variades.

Fem un brou de peix ràpid sofregint el peix de sopa net de caps i vísceres.
Afegim 3/4 de litre d'aigua i deixem que bulli lentament 20 minuts.
Colem i espesem amb una mica de maizena.
Reservem.
Posem el brou de peix a escalfar amb els bolets deshidratats (sense deixar que bulli)
Netegem be els bolets.
Si són molt grans els tallem a trossos petits.
Les saltem fins que perdin l'aigua.
Salpebrem.
Afegim el vi blanc i deixem que redueixi tot.
afegim l'all, els cigrons, els calamars i el julivert.
Afegim tot el brou i deixem 1 minut que faci xup xup des de que comenci a bullir.
Retirem del foc i deixem reposar abans de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada