24.11.14

DAUS DE SALMÓ AMB GOMASIO I MONIATO CREMÓS



SALMÓ AMB GOMASIO
2 Supremes de salmó d'uns 400 gr
Sèsam cru

Torrem el sèsam en una paella amb oli.
Triturem en un morter amb sal fins que es faci pols.
Tallem a daus el salmó i empastifem de sèsam torrat barrejat amb cru.
Saltem en una paella amb una mica d'oli fins que quedi poc cuit.
Servim calent amb el puré cremós de moniato. 


MONIATO CREMÓS

1 kilo de moniatos.
250 grams de crema de llet.
2 nous de mantega.
Sal, pebre.

Fem els moniatos al forn a 200º embolicats en paper de plata uns 40 minuts fins que estiguin cuits.
Els pelem i posem en una cassola amb la crema de llet i la mantega.
Quan comenci a bullir triturem amb la batedora.
Ha de quedar una textura cremosa.
Rectifiquem de sal i pebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada