6.11.14

DAUS DE SALMÓ AMB SÈSAM I SALSA DE SOIA


Ingredients i elaboració per a 6 persones

2 supremes de salmó d'uns 400 gr
Sèsam cru.
1 carbassó, 1 albergínia, espàrrecs verds.
Salsa de soia.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Torrem el sèsam en una paella sense oli.
El triturem en un morter amb sal fins que es faci pols.
Tallem a daus el salmó i l'untem amb el sèsam torrat.
Saltem en una paella amb una mica d'oli fins que quedi cuit.
Servim amb verdures a la planxa i salsa de soia.
Per a les verdures a la planxa posem el carbassó i l'albergínia al forn preescalfat a 200º 15 minuts.
Traiem i tallem a rodanxes.
Tallem la part dura dels espàrrecs.
Posem a bullir 10 minuts.
Traiem i refredem.
Ho fem tot a la planxa ben marcat pels dos costats. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada