28.11.14

GALETES D'AMETLLA I CIVADA

Ingredients

250 g d’ametlles crues trossejades

150 g de sucre integral de canya

Ratlladura de llimona

3 ous

100 g de flocs de civada

1/2 cc de canyella en pols

1/2 cc de gingebre ratllat

Preparació
1. Batem els ous amb el sucre i la pell de la llimona ratllada.
2. Afegim les ametlles, els flocs de cibada, el gingebre i la canyella i ho barregem bé.
3. Col·loquem la massa a un recipient, la tapem i la deixem reposar a la nevera durant
uns 20-30 minuts perquè els flocs s’estovin.
4. Passat el temps, retirem la massa del fligorífic. Posem paper vegetal a la safata del forn
i fem petites boletes de massa amb la cullera. Amb els dits lleugerament mullats,
aplastem una mica la massa perquè la cocció sigui uniforme. (Hem de deixar un petit
espai entre galeta i galeta perquè no s’enganxin)
5. Introduim la safata al forn precalentat a 180º durant 8-10 minuts o fins que les galetes
estiguin daurades.
6. Deixem que es refredin i amb l’ajut d’una espatula les posem a un plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada