28.11.14

PA DE PESSIC AMB FRUITES DESSECADES


Ingredients
3 ous
100 ml d’oli d’oliva o de girasol verges
1 iogurt natural de vaca o cabra
 200-250 g de fruitas dessecades (dàtils, panses, orejones, etc)
170 g de farina (integral de blat, sègol, kamut, espelta, etc.)
Ratlladura de pell de limón
½ sobre de llevat
2 cs de sèsam
Un polsim de sal
Sèsam per la cobertura

Preparació
1. Batem els ous un parell de minuts perquè quedin esponjosos.
2. Afegim l’oli, el iogurt i les fruites dessecades i ho triturem fins aconseguir una massa
homogènia.
3. Incorporem la farina, el llevat, la ratlladura de llimona, el sèsam, la sal i ho barregem.
4. Untem el motlle escollit amb oli i hi posem les llavors de sèsam al fons i per les parets.
5. Posem la massa dins el motlle i el col·loquem al forn pre escalfat, durant uns 35 minuts
aproximadament (en funció del tipus de forn).
6. Passat aquest temps, punxem el pa de pessic amb un escuradents. Si surt sec, estarà
llest. El retirem del forn i passats 5 minuts ja el podem desmotllar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada