12.11.14

PAELLA DE VERDURES



Ingredients i elaboració

500 gr de arròs de gra rodó.
150 gr de mongeta tendra tallada a juliana.
1 pebrot verd i un altre vermell tallats petits.
2 manats d'alls tendres tallats a bastonets.
1 ceba gran de Figueres tallada petita.
3 cors de carxofes tallats a quarts.
Un grapat de fabes tendres.
Un grapat de pèssols frescos.
Picada d'all i julivert.
Vi blanc.
Pebre vermell dolç fumat.
4 tomàquets triturats i colats.
Una cullerada de postre de concentrat de tomàquet.
Un grapat de xampinyons tallats a quarts.
1,20 litres de brou de verdures.
Safrà.
Sal i oli.

Sofregim la ceba en la paella.
Quan estigui tova, afegim els pebrots, els xampinyons i els alls tendres.
Quan estigui tot bé sofregit afegim el pebre vermell i el vi.
Afegim les fabes tendres, les mongetes tendres, les carxofes i deixem sofregir uns minuts.
Afegim el tomàquet i deixem sofregir fins que quedi sec.
Afegim el concentrat de tomàquet i l'arròs i barregem bé amb el sofregit.
Afegim el brou.
Deixem cooure lentament durant uns 12 minuts.
Al final afegim la picada d'all i julivert.
Deixem reposar 10 minuts i servim. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada