26.11.14

PASTA DE FULL FARCIDA D'ESPINACS I XAMPINYONS


Ingredients i elaboració

600 gr d'espinacs frescs.
60 gr de sobrasada.
1 safata de xampinyons.
½ litre de llet.
1 ceba de Figueres.
2 cullerades de farina.
1 nou de mantega.
2 planxes de pasta de full.

Netegem els xampinyons i els tallem a 1/8.
Sofregim la ceba tallada petita.
Quan comenci a agafar color afegim els xampinyons.
Quan perdi la seva aigua de vegetació afegim els espinacs i deixem sofregir uns minuts fins que evaporin la seva aigua. 

Reservem el farcit.
Sofregim la sobrasada en molt poc oli.
Quan estigui desfeta afegim la mantega.
Afegim la farina i la sofregim be.
Afegim la llet calent a poc a poc sense parar de remoure.
Rectifiquem de sal i pebre i barregem amb el farcit dels espinacs. 

Deixem refredar.
Extenem una planxa de full, pintem els cantons amb ou i disposem el farcit per sobre, deixant lliures els cantons.
Posem l'altra planxa de full per sobre i segellem els cantons de les dues planxes.
Posem al forn preescalfat a 220º 10 minuts.
Baixem el forn a 180º i deixem 20 minuts més.
Traiem i deixem reposar uns minuts.
Es recomana menjar tèbi.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada