24.11.14

PASTA ITALIANA DE CONCHIEGLIS AMB VERDURES I SALSA ROMESCO



Ingredients i elaboració per a 4 persones

300 gr de pasta deconchieglis.
100 gr de mongeta “boby” o rodona.
2 manats d'espàrrecs verds.
2 pastanagues grans.
1 bosa de gel.
Sal , pebre.

Bullim la pasta tal i com ens indica el fabricant.
Refredem amb igua freda i deixem escorrer.
Fiquem un rajolí d'oli per a que no s'enganxi.
Pelem les pastanagues i les tallem a quadradets petits.
Les bullim fins que estiguin cuites.
Posem en aigua amb gel per a tallar la cocció.
Colem i reservem.
Netegem les mongetes i tallem en trossos de 2 cm i posem a bullir.
Quan estigui tot cuit, escorrem i posem en aigua amb gel per a preservar tot el color.
Reservem.
Quan estigui tot ben cuit, barregem i salpebrem.
Barregem amb la salsa romesco.
Servim fred o tebi.

Ingredients per la sala romesco.

2 nyores, 20 gr d'avellanes, 30 gr d'ametlles, 1 cap d'alls, 2 tomàquets ben madurs, 4 llesques de pa, oli d'oliva verge extra, vinagre i sal.

Per a fer la salsa fiquem les avellanes, les ametlles, el cap d'alls partida per la meitat, els tomàquets i el pa. Els anirem traient a messura que es vagin torrant.
Posem les nyores en aigua per a que s'hidratin.
Triturem tots els ingredients i colem pel xino.
Afegim l'oli a poc a poc com si fos una maionesa.
Si queda molt espés li posarem aigua del remull de les nyores. Posem un rajolí de vinagre i acabem de batir. Deixem refredar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada