5.11.14

SOLOMILLO DE PORC AMB SALSA DE FOIE I PATATES SOUFLEE


Ingredients i elaboració per a 6 persones

2 solomillos de porc ibèric nets de greix.
Sal, pebre negre, oli d'oliva.
2 cebes.
150 gr de foie de ànec u oca.
6 patates de guarnició.
3 ous.
50 gr de formatge parmesà ratllat.
4 rodanxes de pernil ibèric.
400 ml de nata per cuinar.

Per a la guarnició de les patates, les netegem bé i emboliquem amb paper d'alumini.
Posem al forn preescalfat a 190º fins que estiguin cuites. 
Les tallem per la meitat i buidem una mica.
Posem la polpa en un bol i afegim el pernil picat, el formatge, els rovells, la sal i el pebre.
Montem les clares a punt de neu i barregem amb una llengua pastissera amb moviments suaus.
Farcim les patates.
Esmicolem amb més formatge parmesà i posem al forn preescalfat a 190º fins que es bufin i gratinin.

Per a fer la salsa couem una ceba fins que ens quedi confitada.
Afegim la nata.
Quan arranqui a bullir afegim el foie.
Removem bé fins que tot s'hagi desfet.
Deixem reduir fins que quedi una salsa espesa.
Rectifiquem de sal i pebre.

Tallem el solomillo a rodanxes i salpebrem.
En una paella molt calenta marquem per les dues cares i deixem al punt.
Servim amb la salsa i la guarnició de patates al costat. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada