4.11.14

TEMPURA VEGETAL


(Per a 4 persones)
INGREDENTS
  • 1 Pastanaga
  • 1 Carbassó
  • 1 Ceba
  • 1 tros de gingebre
  • 1 rovell d'ou
  • 200gr de farina
  • 200cc d'aigua gelada
  • 5 cullerades de salsa de soia
  • 1 culleradeta de sucre
PREPARACIÓ


  • Pelem la pastanaga i la tallem a tires fines d'uns 5 cm, fem el mateix amb el carbassó o la ceba.
  • Escalfem oli en una paella tipus wok.
  • Batem el rovell lleguerament en un bol i afegim la sal i l'aigua. Remenem un parell de vegades i tirem la farina. Amb uns palets batem la massa un parell de vegades, tenint cura de no desfer els grumolls.
  • Afegim les tires de verdura al bol de la tempura i ho barregem tot.
  • Agafem una cullerada i fregim. Quan es dorin les verdures, les retirem de la paella i les posem amb paper absorbent. 
  • Pelem el gingebre i el ratllem; en un bol posem el sucre, la soia i el gingebre ratllat. Deixem macerar una estona i ho colem. 
  • Servim les verdures acompanyades dels bols de salsa de soia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada