10.11.14

TORRADETES DE BRANDADA DE BACALLÀ, MOZZARELLA I SALSA DE TOMÀQUET GRATINADA.



Ingredients i elaboració

250 gr. de bacallà esqueixat al punt de sal.
1 gra d'all.
150 ml. d'oli d'oliva. 
1 fulla de llorer.
Sal.
Pebre.
150 ml. de crema de llet.
Mozzarella ratllada. 
Alfàbrega fresca.
2 tomàquets madurs. 
Pa de xapata o baguette.

Posem el bacallà en aigua freda amb la fulla de llorer.
Posem al foc i quan comenci a bullir retirem del foc i ho deixem tapat fins que es refredi.
Escorrem.
Escalfem l'oli i en una altra cassola posem una part de l'oli.
Posem l'all tallat a làmines a la cassola amb l'oli escalfat.
Abans de que es cremi, posem el bacallà i removem continuament amb una cullera de fusta i quan hagi absorbit tot l'oli triturem amb la batedora.
Tornem a posar al foc i sense parar de remoure posem la resta de l'oli i la crema de llet (ambdós calents) i anem lligant com si fos una maionesa.

Sofregim els tomàquets ratllats fins que quedi una salsa densa.
Tallem el pa a llesques i torrem pels 2 costats.
Untem de brandada cada torrada i a sobre posem tomàquet, mozzarella i alfàbrega fresca picada.
Acabem de gratinar al forn. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada