12.11.14

TRONC SALAT DE FRUITS DEL MAR


  
Ingredients i elaboració

4 ous grans.
30 gr de sucre..
100 gr de farina.
250 gr de formatge cremós.
50 cl de nata líquida.
4 ous cuits.
2 llaunes de tonyina.
1 llaunes d'anxoves.
1 enciam iceberg petita.
200 gr de pernil dolç.
300 gr de salmó fumat.
100 gr de palets de cranc o surimi.
50 gr de gambes cuites.
100 gr de maionesa.
Sal , pebre.

Separem els rovells de les clares.
Batim els rovells amb el sucre fins que blanquegi.
Afegim la farina tamisada i continuem batint.
Montem les clares fins aconseguir el punt de neu.
Fornegem a 180º durant 8 minuts.
Traiem el pa de pessic, li donem la volta, enrotllem i deixem refredar.
Barregem el formatge amb la nata i una mica de sal i pebre al gust.
Quan estigui fred desenrotllem i untem la barreja de formatge i nata per tota la superfície.
Trossegem l'enciam molt petit i barregem amb la tonyina escorreguda, les anxoves trossejades, els palets de cranc, les gambes trossejades, la maionesa i els ous bullits.
Barregem amb 50 ml de salsa de gambes*.
Untem tota aquesta massa per tota la superífie del pa de pessic.
Per sobre posem el pernil dolç.
Enrotllem el tronc, que ens quedi atapeït.
Posem per sobre la maionesa i el salmó fumat.
Deixem reposar i servim tallat en porcions.


*Per a fer la salsa de gambes, sofregim els caps de les gambes i les triturem amb una mà de morter.
Posem un rajolí de brandy i deixem reduir.
Posem 2 dits d'aigua i deixem bullir 5 minuts.
Triturem i colem pel xino.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada