2.12.14

CANAPES





PRESENTACIÓ:
  • Disposar els canapés en diagonal.
  • Fer números imparells.
  • No posar molts canapés.
  • Servir a cada safata dos classes de canapés
  • Fer decoracions senzilles.
TIPUS DE PA:
  • Pa de motlle sense crostra, blanc o integral. Lleugerament torrat si es vol.quiere
PREPARACIÓ:
  • En el últim moment per a que no se sequin. Protegir, si és necessari amb un drap humit. 
  • Untar sempre la base de pa amb alguna de les mantegues que abaix es descriuen.
FORMES:
  • Rectangular, rodona o triangular
MANTEGUES:
  • Barrejar mantega pomada, 90gr. més o menys amb una c/p de mostassa de Dijon
  • Barrejar mantega amb julivert o alfàbrega, coriandre...Picat molt finament.
  • Barrejar mantega amb anxoves.


Canapé d'ou de codorniu i sobrassada

INGREDENTS
  • Pa de motlle sense crostra
  • Sobrassada
  • ous de codorniu
PREPARACIÓ
  • Torrar el pa lleugerament, untar amb la sobrassada, tallar amb un motlle i reservar.  
  • Fregir els ous de codorniu amb una mica d'oli. 
  • Posar l'ou per sobre del pa untat de sobrassada. 

Canapé de pernil salat amb enciam i tomàquet xerri.
INGREDENTS
  • Qualsevol mantega de les quals es descriuen a dalt.
  • Rodanxes fines de pernil salat. 
  • Fulles d'enciam tallades en juliana. 
  • Maionesa
  • Tomàquets xerri tallats petits.
  • Pa de motlle sense crostra.
PREPARACIÓ
  • Untar el pa de motlle amb la mantega, tallar amb un motlle.
  • Barrejar l'enciam amb la maionesa.
  • Posar l'enciam sobre les rodanxes de pernil i enrotllar.
  • Posar a sobre del pa i decorar amb el tomàquet xerri.
Canapé de tapenade i formatge de cabra
INGREDIENTS
  • Pa de motlle sense crostra.
  • 150gr d'olives d'Aragó
  • 25gr de tàperes
  • 2 filets d'anxova
  • 1/2 gra d'all
  • 10ml d'oli d'oliva
  • farigola, julivert
  • 1 rulo de formatge de cabra
  • 4 pebrots del piquillo

PREPARACIÓ
  • Treure l'os de les olives.
  • Triturar les olives, las tàperes, les anxoves, el mig gra d'all, el julivert, la farigola i l'oli.
  • Untar el pa amb una mica de mantega.
  • Extendre una capa de tapenade al pa de motlle, posar a sobre una llesca de formatge i un tros de pebrot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada