PRESENTACIÓ:
- Disposar els canapés en diagonal.
- Fer números imparells.
- No posar molts canapés.
- Servir a cada safata dos classes de canapés
- Fer decoracions senzilles.
TIPUS
DE PA:
- Pa de motlle sense crostra, blanc o integral. Lleugerament torrat si es vol.quiere
PREPARACIÓ:
- En el últim moment per a que no se sequin. Protegir, si és necessari amb un drap humit.
- Untar sempre la base de pa amb alguna de les mantegues que abaix es descriuen.
FORMES:
- Rectangular, rodona o triangular
MANTEGUES:
- Barrejar mantega pomada, 90gr. més o menys amb una c/p de mostassa de Dijon
- Barrejar mantega amb julivert o alfàbrega, coriandre...Picat molt finament.
- Barrejar mantega amb anxoves.
Canapé
d'ou de codorniu i sobrassada
INGREDENTS
- Pa de motlle sense crostra
- Sobrassada
- ous de codorniu
PREPARACIÓ
- Torrar el pa lleugerament, untar amb la sobrassada, tallar amb un motlle i reservar.
- Fregir els ous de codorniu amb una mica d'oli.
- Posar l'ou per sobre del pa untat de sobrassada.
Canapé
de pernil salat amb enciam i tomàquet xerri.
INGREDENTS
- Qualsevol mantega de les quals es descriuen a dalt.
- Rodanxes fines de pernil salat.
- Fulles d'enciam tallades en juliana.
- Maionesa
- Tomàquets xerri tallats petits.
- Pa de motlle sense crostra.
PREPARACIÓ
- Untar el pa de motlle amb la mantega, tallar amb un motlle.
- Barrejar l'enciam amb la maionesa.
- Posar l'enciam sobre les rodanxes de pernil i enrotllar.
- Posar a sobre del pa i decorar amb el tomàquet xerri.
Canapé
de tapenade i formatge de cabra
INGREDIENTS
- Pa de motlle sense crostra.
- 150gr d'olives d'Aragó
- 25gr de tàperes
- 2 filets d'anxova
- 1/2 gra d'all
- 10ml d'oli d'oliva
- farigola, julivert
- 1 rulo de formatge de cabra
- 4 pebrots del piquillo
PREPARACIÓ
- Treure l'os de les olives.
- Triturar les olives, las tàperes, les anxoves, el mig gra d'all, el julivert, la farigola i l'oli.
- Untar el pa amb una mica de mantega.
- Extendre una capa de tapenade al pa de motlle, posar a sobre una llesca de formatge i un tros de pebrot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada