12.12.14

CREMA DE BACALLÀ



INGREDIENTS I ELABORACIÓ

300 gr. de bacallà dessalat esqueixat.
1 ceba mitjana. 
1 gra d'all.
Julivert.
1 patata mitjana.
1 litre de fumet de peix.
1 rajolí de vi blanc.
Farina, 1 ou batut, pa ratllat.

Sofregim la ceba tallada molt petita.
Afegim el bacallà.
Removem sense parar i afegim una picada d'all i julivert i el vi blanc.
Deixem reduir i posem la patata trossejada i el fumet.
Deixem que bulli fins que la patata estigui cuita i triturem i pasem pel colador el bacallà que ens quedi, deixem que es refredi.
Fem boles i pasem per farina, ou i pa ratllat.
Fregim i posem en paper absorbent de cuina.
Emplatem la crema amb unes boles de bacallà fregit i un rajolí d'oli d'oliva verge.
Servim calent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada