9.12.14

FRICANDÓ DE SEITAN



INGREDIENTS (per a 4 persones)
250 g seitan d’espelta
200 g de rovellons
1 safata de xampinyons
2 c/s de tomàquet triturat
1 ceba
2 grans d’all
1/2 got vi blanc
2 c/s de salsa de soja
250 g farina de blat
1 got de brou vegetal
2 gots d’aigua
oli d’oliva
sal
pebre
cibulet fresc

PER FER LA PICADA
20 g d’avellanes torrades sense sal
julivert
20 g de pa fregit

ELABORACIÓ:
1. Tallem el seitan a rodanxes, l'arrebossem amb la farina i el fregim en una paella amb una mica d’oli ben calent.
2. A continuació, piquem la ceba i l’all finament i els sofregim en una cassola amb una mica d’oli a foc suau durant 10 minuts.
3. Quan estiguin daurats, hi afegim el brou vegetal, ho remenem bé, hi posem també una cullerada de concentrat de tomàquet, la salsa de soja i la farina de blat, ho remenem bé fins que ens quedi una salsa homogènia i ho deixem coure una mica.
4. Tot seguit, netegem els bolets, els tallem a trossos, els afegim a la cassola del sofregit juntament amb el vi blanc, ho cobrim tot amb aigua, ho tapem i ho deixem coure a foc baix durant 20 minuts.
5. Tot seguit, hi posem el seitan i ho deixem coure durant 5 minuts.
6. Mentrestant, fem una picada amb les avellanes, el pa fregit i el julivert, l'afegim a la cassola, ho rectifiquem tot de sal i pebre i ho deixem coure durant 5 minuts més.
7. I ja per acabar, servim el fricandó amb la mateixa cassola i hi espolsem una mica de cibulet picat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada