30.12.14

GALETS DE NADAL FARCITS DE CONFIT D'ÀNEC I FOIE GRAS AMB CREMA DE BOLETS





Ingredients i elaboració per a la crema de bolets

1 litro de brou de pollastre.
20 grams de bolets secs deshidratats.
100 cl de crema de llet.
1 ceba de Figueres.
Maizena, sal, oli d'oliva.
100 gr de bolets frescs de temporada.

Posem a escalfar el brou amb els bolets deshidratats.
Netegem i tallem la ceba i sofregim en una cassola fins que quedi confitada.
Afegim els bolets nets i sofregim fins que quedin secs.
Afegim el brou als bolets, salem i deixem que bulli a foc suau uns 20 minuts.
Triturem amb la túrmix, colem i fem bullir de nou.
Diluïm en una mica de brou una cullerada de maizena i fiquem a la sopa bullint sense deixar de remenar amb unes varetes, fins que espessi una mica. Reservem.


Ingredients i elaboració dels galets

Galets de Nadal.
1 llauna de confit d'ànec.
100 gr de foie gras.
Formatge per a gratinar.

Bullim els galets tal i com ens indica el fabricant.
Ens han de quedar al dente.
Escorrem i posem en aigua freda amb gel. Rservem.
Liqüem la grasa del confit.
Esmicolem la carn ben picada i juntem amb el foie gras.
Farcim els galets.
Posem per sobre formatge ratllat i gratinem.
Per servir, posem en un plat fons una mica de crema de bolets calent i per sobre també calent els galets farcits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada