9.12.14

HAMBURGUESES DE LLENTIES I CIBADA



INGREDIENTS (per a 4/6 hamburgueses)

100 g de llenties
50g de cibada
1 ceba petita
1 pastanaga ratllada
1 ou
Pa ratllat
Salsa de soja
1 polsim de comí
Oli
Sal

ELABORACIÓ:
1. Cuinem les llenties fins que estiguin cuites, que es desfacin una miqueta. Les reservem a un plat perquè no estiguin tan calentes.
2. Piquem la ceba fineta i ratllem la pastanaga. Les sofregim amb un rajolí d’oli. Un cop cuites, les barregem amb les llenties.
3. Anem afegint la civada a poc a poc, incorporant-la a la massa, i l’anem aixafant amb una cullera.
4. Hi afegim un rajolí de salsa de soja i un polsim de comí. Deixem reposar la massa uns minuts.
5. Batem un ou. Agafem una mica de massa amb les mans i hi afegim una mica d’ou, donant-li forma d’hamburguesa. Quan l’hamburguesa és prou compacta, l’arrebossem amb pa ratllat.
6. Cuinem l’hamburguesa en una paella amb una bona quantitat d’oli. Li donem volta i volta i un cop daurada, la traiem del foc i la posem a un plat amb una mica de paper absorbent, per treure l’excés d’oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada