19.12.14

PATE DE PASTANAGA I AMETLLA




ELABORACIÓ:

1. Tallem la pastanaga en talls rodons fins i piquem la ceba en mitja lluna.
2. Sofregim la ceba amb una mica d’oli i sal durant 10 minuts.
3. Afegim les pastanagues, les fulles de llorer i sofregim 5 minuts més.
4. Incorporem un fons d’aigua, tapem i coem a foc mig/baix durant 20 minuts, fins que
les pastanagues estiguin toves.
5. Retirem el llorer i ho passem per la batedora afegint l’ametlla en pols.

PROPIETATS:

La pastanaga ens aporta fibra i vitamines (B,C, D, E) i minerals com el calci, ferro, fòsfor i
potassi. Són molt riques en betacarotens, necessaris per la pell, la sang, la vista i l’aparell
digestiu.
Les ametlles ens aporten proteïnes, hidrats de carboni i vitamines B1, B6 i E. Aporten minerals
com calci, fòsfor, ferro i potassi i els seus antioxidants ens poden ajudar a prevenir enfermetats
coronàries, reduir el colesterol i regular el trànsit intestinal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada