19.12.14

PATE DE XAMPINYONS I NOUS




INGREDIENTS

500 g de xampinyons
3 chalotas o cebetes
2 alls
80 g de nous
sal i pebre
oli d’oliva

ELABORACIÓ:

1. Piquem les chalotes i les sofregim amb els alls a una paella.
2. Tallem els xampinyons en làmines i els afegim al sofregit.
3. Quan l’aigua que deixen els xampinyons s’hagi absorvit i aquests tinguin un color
torrat, ho passem per la batedora afegint les nous, la sal, el pebre i l’oli d’oliva.
4. Acompanyem amb pa torrat.

PROPIETATS:

Els bolets ens aporten vitamines del grup B, potassi i fòsfor. Un 50% dels bolets bons són fibra,
i just per això alimenten la flora intestinal.
Les nous contenen àcids grassos poliinsaturats omega-3 i són un antiinflamatori potent i aliat
important en la prevenció de malalties cardiovasculars, insomni, depressió i hiperactivitat.
També contenen vitamina E, un potent antioxidant anticancerigen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada