12.12.14

PROFITEROLS FARCITS DE NATA MONTADA AMB TORRÓ I SALSA DE XOCOLATA CALENTA


INGREDIENTS I ELABORACIÓ

125 ml. d'aigua.
50 gr. de mantega.
75 gr. de farina tamitzada.
2 ous grans.
1 mica de sal.
¼ de nata per montar.
Torró del dur ratllat.

XOCOLATA CALENTA

200 gr. de xocolata fondant.
½ got de llet semidesnatada.
1 nou de mantega.

Es posa tot junt en un bol al bany maria i es remou be. 

Posem en una cassó a bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Quan bulli l'aigua i s'hagi fos la mantega, fiquem de cop la farina i no deixem de remoure enèrgicament amb una cullera de fusta fins que la masa se separi de les parets.
Deixem refredar 5 minuts i incorporem els ous d'1 en 1 sense parar de remoure (fins que no s'hagi dissolt completament 1 ou no afegim el següent).
Omplim una màniga pastissera amb tota la masa i fem boletes del tamany d'una nou en una safata amb paper sulfuritzat. 
Fornegem amb el forn preescalfat a 210º de 15-20 minuts. No obrir el forn per a que no baixin.
Deixem refredar, obrim per la meitat, farcim de nata que haurem montat abans amb 2 cullerades de sucre.
Posem una quantitat generosa de torró ratllat.
Montem en el plat amb la salsa de xocolata calenta. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada