12.12.14

SOLOMILLO IBÈRIC AMB CROSTRA D'OLIVES D'ARAGÓ, POMA I BACÓ AMB MONIATO CREMÓS


Ingredients i elaboració per a 4 persones
1 solomillo ibèric net de greix i nervis.
150 gr d'olives d'Aragó.
1 poma reineta.
Sal, pebre i oli d'oliva.
100 gr de bacó en tires.

Desossem les olives i fem un puré amb elles.
Pelem la poma i la tallem molt fina.
Fem uns talls al solomillo i empastifem amb puré d'olives.
Posem les pomes emboliquem tot el solomillo.
Acabem embolicant amb el bacó mirant que quedi ben lligat.
El fem en una paella amb una mica d'oli i ho cuinem be per totes bandes, uns 20 minuts que quedi al punt.
Acompanyem de puré cremós de moniato. 


MONIATO CREMOS

1/2 kilo de moniatos.
200 gr de crema de llet.
2 nous de mantega.
Sal i pebre.

Fem els moniatos al forn a 200º embolicats amb paper de plata uns 40 minuts, fins que estiguin cuits.
Els pelem i posem en una cassola amb la crema de llet i la mantega.
Quan arrenqui a bullir suaument triturem be amb la túrmix.
Ha de quedar amb una textura cremosa.
Rectifiquem de sal i pebre. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada