29.1.15

AMANIDA DE VEDELLA ROSTIDA AMB REMOLATXA CRUIXENT




Ingredients i elaboració per 6 persones

2 remolatxes mitjanes
100 gr de quicos
20 gr de sésam cru.
Sal, pebre, oli d'oliva verge, vinagre de poma, vinagre de Módena (Per fer la vinagreta)
Tomàquets xerris.
2 taronges de taula dolços.
Sucre moré.
Amanida mezclum.

Couem la remolatxa fins que estigui cuita, en aigua bullint amb sal.
Reservem i tallem a bastonets.

Torrem el sésam en una paella sense oli.
Triturem fins que quedi pols.
Triturem els quicos fins que quedi com pols.
Juntem amb el sésam.
Pasem els bastonets de remolatxa per farina i ou batut amb la barreja de quicos i sésam.
Fregim amb abundant oli de girasol.
Tallem la carn ben fina i rostim a la planxa volta i volta.
Deixem refredar i tallem ben fina amb unes tissores o ganivet.

Montem l'amanida amb el mezclum, els bastonets de remolatxa, la vedella, els xerris tallats per la meitat, les taronges tallades a grillons amb el sucre moré.
Amanim amb vinagreta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada