28.1.15

ARRÒS VERMELL DE LA CAMARGA AMB FRUITS SECS I SALSA PESTO




Ingredients i elaboració per a 6 persones

100 gr d'arròs basmati.
250 gr d'arròs vermell.
50 gr de cireres panses.
50 gr de orellanes.
50 gr de panses.
20 gr de nous.
Pipes torrades.
20 gr de ametlla crua marcona .
20 gr de avellanes.
Oli d'oliva, sal i pebre.

Ingredients i elaboració salsa pesto

1pom de fulles d'alfàbrega.
15 gr de pinyons.
50 gr de formatge parmesà.
Oli d'oliva verge.
Sal i pebre.

Juntem tots els ingredients de la salsa pesto (alfàbrega, pinyons, formatge parmesà, oli d'oliva, sal i pebre) i triturem bé amb la túrmix.

Posem les cireres, orellanes i panses en remull amb aigua calenta.
Bullim els arrossos per separat.
L'arròs basmati es cou amb una part d'arròs i el doble d'aigua bullint. A foc mig 12 minuts. Deixem reposar.
L'arròs vermell es cou 1 part d'arròs amb 3 d'aigua bullint a foc lent tapat 50 minuts.
Fem un sofregit amb les ametlles.
Quan comencin a agafar color afegim les panses, les cireres i les orellanes trossejats.
Afegim les nous, pipes i avellanes.
Posem els dos arrossos barrejats.
Barregem amb la salsa pesto al gust.
Servim calent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada