28.1.15

CIGRONS ESTOFATS AMB SHITAKES GRATINATS AMB ALL I OLI D'ALLS TENDRES


Ingredients i elaboració per a 6 persones

700 gr de cigrons cuits.
½ kilo de shitakes.
20 gr de ceps deshidratats.
Oli d'oliva, sal i pebre.
2 cebes de Figueres.

Posem a escalfar 750 ml d'aigua amb els ceps deshidratats sense que arribin a bullir. 
Tallem petita la ceba i confitem fins que quedi ben daurada.
Afegim els shitakes tallats en "juliana".
Quan estiguin ben ofegats afegim els cigrons cuits.
Afegim el brou de bolets deshidratats i deixem que faci xup-xup una estona.
Per a servir posem en un plat o cocotte els cigrons estofats amb brou, tapem amb all i oli i gratinem fins que estigui daurat.
  
Ingredients i elaboració de l'all i oli d'alls tendres

1 manat d'alls tendres.
1 ou.
Oli de girasol, sal pebre, una mica de vinagre.

Trossegem molt petits els alls tendres i sofregim lentament en una paella.
Fem una lleugera maionesa emulsionant l'ou amb la sal, pebre, vinagre i l'oli de girasol.
Quan els alls tendres estiguin freds juntem amb la maionesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada