22.1.15

CREMA DE CARXOFES AMB FOIE MICUIT


Ingredients i elaboració per a 6 persones

10 carxofes.
Sal, pebre, oli d'oliva, nou moscada.
1 rajolí de vi blanc.
100 gr de foie micuit
2 patates grogues.
1 nou de mantega.
1 trufa negra.

Tallem i pelem 2 carxofes fins a deixar el cor.
Les tallem en làmines i fregim fins que estiguin tendres. Reservem.

Tallem i pelem la resta de carxofes i bullim fins que estiguin cuites (uns 15 minuts aprox.)
Traiem i triturem, afegint a poc a poc el seu brou de cocció fins a obtenir la textura dessitjada.
Rectifiquem de sal i colem pel xino. 

Couem les patates en aigua o al microones fins que estiguin cuites.
Pelem i fem puré amb la mantega, la sal, el pebre i la nou moscada. 
Barregem amb una mica de crema de carxofes.

Per servir posem en un plat de sopa la crema de carxofes, al mig una quenelle de puré.
Clavem un parell de virutes de carxofes fregides i uns daus de foie micuit . 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada