29.1.15

CREMA DOLÇA DE PLÀTAN I COCO




INGREDIENTS

6 pomes Golden, pelades i laminades
2 plàtans madurs, a rodanxes
1 c.p. (5 ml) d’agar-agar en pols PortoMuiños
1 vas (250 ml) de llet de coco bio
1 cullerada (15 ml) de ratlladura de llimona ecològica
1 cullerada de suc de llimona

PREPARACIÓ:

1. Fem una compota de poma i plàtan amb un fons d’aigua d’un dit aproximadament (60 ml). La tapem i la deixem coure a foc suau uns 15 minuts.
2. Quan les pomes estiguin toves, hi espolsem l’agar-agar per sobre, mentre les remenem. Ho deixem coure 3 minuts i ho apartem del foc. Hi incorporem la llet de coco, la ratlladura i el suc de la llimona i ho triturem fins que obtinguem una crema homogènia.
4. Omplim vasets o bols individuals i els guardem a la nevera. Ho presentem amb daus de fruita de temporada i ratlladura de llimona.

PROPIETATS:

Unes postres súper nutritives. Per una banda, el plàtan és una font excel·lent de magnesi i potassi, minerals que ajuden a relaxar la musculatura i que eviten l’aparició de rampes. La poma és molt digestiva, l’agar-agar és una alga molt rica en fibra i afavoreix un bon trànsit intestinal, i la llet de coco destaca perquè és vegetal i conté àcids grassos, en especial àcid làuric, saludable per als ossos perquè els protegeix davant l’excés de radicals lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada