28.1.15

LLUÇ GRILLÉ AMB PAPAS ARRUGÁS AMB MOJO VERD




Ingredients
1 lluç fresc en rodanxes
1 kg. de patates de guarnició.
5 grans d'all pelats, una cullerada petita de comí.
1 cullerada de pebre verd.
½ manat de coriandre.
Vinagre de vi negre.
Oli d'oliva verge.
Sal gruixuda.

Elaboració
Netegem les patates i les posem en uns 2 litres d'aigua freda amb uns 100 gr de sal gruixuda i deixem bullir uns 20 minuts.
Escorrem i en una paella o cassola les posem sense res, que comencin a deshidratar-se i arrugar-se. Retirem i les obrim amb la ma per a que la salsa impregni bé (mai amb el ganivet).
Per a la salsa de mojo verd triturem en un morter els alls picats, el comí i la sal gruixuda. Afegim les fulles de coriandre i el pebre verd.
Per últim posem a poc a poc l'oli i el vinagre fins que lliguin bé tots els ingredients (si cal posem una mica d'aigua).
Posem el mojo amb les patates partides i removem be i servim de guarnició amb el peix que haurem fet a la planxa o en una paella antiadherent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada