21.1.15

PASTA DE FULL FARCIDA D'ESPINACS I BOLETS




 Ingredients i elaboració
 600 gr de espinacs frescos.
1 safata de xampinyons més 20 gr de bolets deshidratats.
½ litre de llet. 
1 ceba de Figueres.
2 cullerades de farina. 
1 nou de margarina.
2 làmines de pasta de full.

Netegem els xampinyons i els tallem a 1/8.
Sofregim la ceba tallada petita. Quan comenci a agafar color afegim els xampinyons.
Quan perdin l'aigua afegim els espinacs i deixem sofregir uns minuts fins que s'evapori l'aigua. Reservem el farcit.
Posem la llet a escalfar amb els bolets deshidratats, que vagi agafant sabor.
Posem a escalfar la margarina.
Afegim la farina i la sofregim be.
Afegim la llet calenta a poc a poc sense parar de remoure.
Rectifiquem de sal i pebre i barregem amb el farcit dels espinacs. Deixem refredar.
Estenem una planxa de pasta de full, pintem el contorn amb ou i disposem el farciment per sobre deixant lliures els contorns.
Posem l'altra planxa de full per sobre i segellem els contorns de les dues planxes de full.
Posem al forn preescalfat a 220º 10 minuts.
Baixem el forn a 180º i deixem 20 minuts més.
Traiem i deixem reposar uns minuts. Es recomana menjar tebi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada