28.1.15

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE MOUSSE DE TRUITA DE PATATES I BUTIFARRA DE BURGOS



Ingredients i elaboració per a 6 persones

12 pebrots del piquillo .
2 patates.
1 ceba.
1 butifarra de Burgos
3 grans d'all.
4 ous.

Salsa
2 cebes.
2 grans d'all.
Oli d'oliva, sal i julivert.

Primer fem una salsa picant la ceba molt fina i la cuinem a foc suau fins que estigui ben daurada.
Afegim l'all i el julivert i cuinem 10 minuts més.
Afegim una mica de brou i deixem que bulli.
Rectifiquem de sal i triturem be, que quedi ben fina.
Reservem. 

Escorrem els pebrots i netegem i sequem.
Barregem amb una mica de sucre per a treure la seva acidesa.
Estirem en una safata de forn i els fornegem 5 minuts a 180º.
Reservem.
Ofeguem la ceba amb la butifarra en abundant oli.
Quan estigui ofegat afegim les patates tallades ben fines.
Deixem coure fins que estiguin cuites.
Trinxem amb l'ajuda d'una forquilla.
Barregem amb els 4 rovells d'ou.
Montem a punt de neu les 2 clares i barregem amb una llengua fent moviments envolupants de dalt a baix.
Posem en una màniga pastissera i farcim els pebrots.
Posem 5 minuts al forn.
Traiem i servim calent amb una mica de salsa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada