13.2.15

AMANIDA DE TATAKI DE TONYINA I CARXOFES CONFITADES AMB VINAGRETA DE CÍTRICS




Ingredients i elaboració per 6 persones

Oli d'oliva verge extra, vinagre de poma, sal, pebre.
40 gr de quicos.
12 tomàquets xerry.
Amanida mezclum.
1 mango.
30 gr de sésam cru.
200 gr de tonyina fresca.
3 carxofes.
Pipes.

Fem una vinagreta amb 20 ml de vinagre, 60 ml d'oli d'oliva verge, la ratlladura dels cítrics, les pipes i afegim sal i pebre al gust.
Barregem be i reservem.
Pelem les carxofes i les tallem a quarts.
Confitem a foc lent submergides en oli d'oliva fins que estiguin fetes al dente.
Tallem la tonyina a trossos de 2x2 cm i arrebossem amb sésam.
El marquem en una paella (ha de quedar marcat per fora i cru per dintre)
Pel montatge del plat posem una mica de mezclum.
2 ó 3 trossos de carxofes, uns trossos de mango i uns tomàquets xerry tallats per la meitat.
Tallem el tataki a rodanxes i posem a sobre de l'amanida. 
I per últim afegim la vinagreta de cítrics amb unes quantes llavors de pipes per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada