25.2.15

BRAÇ DE GITANO DE CAFÉ




Ingredients i elaboració

4 ous grands més 1 ou extra
200 gr. de sucre
100 gr. de farina.
½ litre de nata per montar.
2 sobres de café soluble.
Sucre glass.

Barregem els rovells i l'ou extra amb 100 gr de sucre fins blanquejar.
Tamissem la farina i barregem enèrgicament.
Montem les clares i les incorporem a poc a poc.
En una safata de forn posem paper de forn i estenem tota la massa en tota la superfície de la safata.
Posem al forn preescalfat a 180 graus durant 8 minuts.
Per fer la crema de café escalfem la nata el dia abans o unes hores abans de montar-la i quan bulli afegirem el café soluble i 100 gr de sucre.
Deixem refredar i fiquem a la nevera. Montem com si fos nata sola. Ha d'estar molt freda per a que monti correctament.
Quan el pa de pessic estigui fred, estenem la crema de café amb l'ajuda d'una llengua pastissera i l'emboliquem.
Podem untar el braç de gitano ja embolicat amb crema pastissera i espolvorejar sucre i cremar -amb un soplete de pastisseria o una pala de crema catalana-.
També es pot posar cobertura de xocolata o esmicolar amb sucre glass o ametlles torrades. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada