19.2.15

CARXOFES ESTOFADES AMB RAP I GAMBES





Ingredients i elaboració per a 8 persones

1 kilo de carxofes.
2 cebes.
4 tomàquets.
2 lloms de rap sencers.
Vi blanc.
Pebrot vermell dolç.
Farina.
½ kilo de gamba pelades.
Sal , pebre i oli d'oliva.

Tallem en filets escalopats els lloms de rap i reservem. 

Pelem les carxofes i les tallem a quarts.
Les anem posant en aigua perquè no es posin negres.
Quan les tinguem totes les salem, pasem per farina i les anem fregint amb l'oli molt fort.
Les reservem.

Escaldem 30 segons els tomàquets.
Els refredem.
Traiem la pell i els buidem de llavors.
Les tallem a cubets petits. 

Fregim els trossos de rap enfarinats en oli ben fort.
Reservem. 

 Sofregim la ceba tallada petita.
Quan agafi color, afegim el tomàquet.
Afegim una mica de pebre vermell i vi blanc.
Afegim les carxofes amb una mica de la seva aigua de cocció, bullint, que cobreixi.

A l'últim moment afegim el rap i les gambes pelades, que facin xup xup uns minuts.
Deixem reposar uns minuts i servim calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada