18.2.15

COCA DE TREMPÓ MALLORQUINA AMB BOTIFARRA ESPARRACADA I ANXOVES




Ingredients i elaboració

Massa
450 gr de farina de força.
15 gr de llevat fresc.
220 ml de aigua amb gas.
10 gr de sal.
25 ml d'oli d'oliva.
1 cullerada de sucre.

Escalfem una mica l'aigua amb gas i barregem amb el llevat fresc.
Afegim l'oli i barregem amb la farina, el sucre i la sal.
Barregem tot be i pastem uns 10 minuts.
La massa ha de desenganxar-se de la superfície.
Deixem reposar 30 minuts tapat amb un drap humit en un lloc càlid per a que fermenti.
Estirem amb un corró i posem en una safata de forn.
Posem al forn uns 20 minuts per a que la massa quedi cruixent.

Farciment

6 tomàquets vermells..
2 pebrots verds italians.
1 ceba gran vermella.
2 pebrots vermells.
Anxoves de l'Escala.
Pebrot vermell dolç.
Sal, oli d'oliva verge.

Per preparar el trempó tallem les 2 classes de pebrot, la ceba i el tomàquet (escaldat i sense llavors) a làmines molt fines.
Barregem tot amb sal, una mica de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva.
Deixem marinar mitja hora.
Escorrem tot be i sofregim en una paella fins que quedi tou.
Posem tot repartit en la coca, les anxoves i la botifarra esparracada.
Servim fred o tèbi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada