5.2.15

CREMA DE LLENTIES AMB CARBASSA ROSTIDA I MONIATO




Ingredients i elaboració per 4 persones

100 gr de llenties.
1 litre de brou.
2 cebes de Figueres  .
2 grans d'all.
2 moniatos mitjans.
Oli d'oliva, sal.
1 porro.
150 gr de carbassa tallada a daus petits.

Posem carbassa tallada en una safata al forn i fornegem 15 minuts. Ha de quedar al dente.

Sofregim la ceba tallades ben petites.
Ha de quedar ben confitada.
Afegim els alls sencers.
Pelem els moniatos, tallem molt petits i afegim al sofregit.
Ofeguem be fins que estigui tou i agafi color.
Afegim les llenties i el brou bullint.
Deixem bullir 40 minuts fins que les llenties estiguin toves.
Pasem pel xino i rectifiquem de sal.
Per servir posem la carbassa i un rajolí de rovell d'ou o de crema de llet.
Servim calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada