5.2.15

CREMA DE REMOLATXA, API I PASTANAGA



Ingredients i elaboració per 6 persones

4 remolatxes crues senceres.
2 pastanagues.
2 branques d'api.
2 cebes de Figueres.
1 ó 2 iogurts descremats.
El suc de mitja llimona.
Oli, sal i pebre.
Aigua per cobrir les verdures.

Tallem la ceba petita i confitem en una cassola fins que quedi ben ofegada.
Pelem les remolatxes, l'api i les pastanagues i trossegem a trossos mitjans.
Afegim a la ceba i ofeguem a foc suau.
Afegim l'aigua que cobreixi i deixem coure tapat a foc suau fins que estigui cuita.
Colem i triturem amb una mica d'aigua de la cocció, per aconseguir la densitat dessitjada. 
Colem pel xino per a deixar-la ben fina.
Afegim el suc de llimona i el iogurt descremat i tornem a triturar.
Servim calent amb un rajolí de crema de llet. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada