18.2.15

FRICANDÓ DE CARXOFES I ALLS TENDRES AMB MONGETES DEL GANXET




Ingredients i elaboració per a 6 persones

12 carxofes.
1 manat d'alls tendres nets tallats a bastonets.
2 cebes de Figueres tallades molt petites.
2 tomàquets naturals ratllats.
1/2 kilo de mongetes del ganxet cuites.
Sal, pebre, pebre vermell dolç, oli d'oliva, oli de girasol.
Farina.
Vi blanc.
Brou de verdures o aigua.

Netegem les carxofes i les tallem a quarts; posem en aigua amb llet.
Escorrem, netegem i sequem.
Les enfarinem i fregim en abundant oli de girasol ben calent.
Retirem i reservem.
En una mica del mateix oli, sofregim la ceba fins que estigui ben confitada.
Afegim el tomàquet i deixem fins que redueixi l'aigua que perd el tomàquet.
Afegim les carxofes, una mica de pebre vermell dolç i fiquem una mica de vi blanc.
Quan evapori, cobrim amb brou i deixem que cogui una mica fins que les carxofes quedin al dente.
Afegim les mongetes del ganxet i deixem 1 minut que faci xup xup. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada