5.2.15

FRITATTA A LA BOLONYESA AMB CARBASSÓ I PORROS




Ingredients i elaboració

250 gr de carn de vedella.
1 ceba tallada molt petita.
1 pastanaga ratllada.
5 tomàquets ratllats.
Un rajolí de vi blanc.
2 porros tallats a rodanxes fines.
1 carbassó tallat a rodanxes de 2 cm .
Sal, pebre, oli d'oliva .
Formatge gruyere o emmental al gust.
10 ous grans.

Bullim el carbassó fins que estigui ben cuit amb aigua i sal.
Traiem i sequem be amb paper de cuina.
Reservem.

Sofregim els porros fins que estiguin confitats.
Rservem.

Sofregim la ceba 10 minuts.
Quan comenci a agafar color, afegim la pastanaga i deixem 10 minuts més.
Afegim la carn i sofregim sense parar de remoure.
Afegim una mica de vi blanc i deixem reduir.
Afegim el tomàquet fresc ratllar i deixem que evapori la seva aigua de vegetació.

Batem els ous (no han de quedar excesivament batuts)
Afegim la carn bolonyesa, els porros i el formatge.
Posem una paella amb una mica d'oli i volquem la barreja.
Anem quallant a foc suau.
Disposem les rodanxes de carbassó a mitja cocció.
Acabem de gratinar al forn. 

Servir calent o tébi. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada