5.2.15

MORRONES FARCITS DE MOUSSE DE TRUITA DE PATATES I ESPINACS FRESCOS




Ingredients i elaboració per 6 persones

6 pebrots morrones.
2 patates.
1 ceba.
300 gr de fulls nets d'espinacs.
3 grans d'all.
4 ou.
Salsa
2 cebes.
2 grans d'all.
Oli d'oliva, sal, julivert.

Primer fem la salsa picant la ceba molt petita i cuinem a foc suau fins que estigui ben cuita i fosca.
Afegim l'all i el julivert i couem 10 minuts més. 
Afegim una mica de brou i deixem que trenqui el bull.
Rectifiquem de sal i triturem be, que quedi ben fina.
Reservem.

Netegem els pebrots i els tallem per la meitat.
Els recobrim amb oli i donem un cop de forn d'uns 30 minuts a 180º.
Traiem i reservem. 
Esclafem la ceba i les patates tallades ben fines.
A mitja cocció afegim els espinacs.
Deixem coure fins que estiguin cuits i secs.
Trinxem amb l'ajuda d'una forquilla.
Barregem amb els 4 rovells d'ou.
Montem a punt de neu les 4 clares i barregem amb una llengua fent moviments envolvents de dalta a baix.
Posem en una màniga pastelera i farcim els pebrots.
Posem 30 minuts al forn a 180º.
Traiem del forn i servim calent amb una mica de salsa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada