26.2.15

ORADA FARCIDA DE VERDURETES, PERNIL SALAT I FORMATGE PARMESÀ




INGREDIENTS PER 4 PERSONES

4 orades mitjanes.
50 gr. de pernil salat molt picadet.
Una mica de formatge parmesà.
2 grans d'all picats.
1 carbassó, 1  pastanaga, 1 porro.

ELABORACIÓ

Demanem al peixater que ens prepari les orades per farcir, netes d'escates i sense l'espina central, obertes com si fossin un llibre.
Sofregim el pernil.
Afegim l'all.
Quan l'all comença a agafar color afegim les verdures tallades a juliana i deixem coure uns 15 minuts.
Afegim el formatge parmesà i retirem del foc.
Salpebrem les orades i farcim.
Tanquem bé.
Fiquem al forn 20 minuts preescalfat a 180º.

PATATES PANADERA

4 patates mitjanes, 2 cebes, 1 pebrot vermell.
Sal, pebre i oli d'oliva.

Pelem les patates i les tallem a rodanxes d'1 cm.
Tallem la ceba i el pebrot a tires i barregem amb les patates salpebrades i amb una mica d'oli.
Posem en una safata i fiquem al forn preescalfat a 180º uns 45 minuts.
Servim amb una ració d'orada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada