25.2.15

PIPIRRANA MALAGUENYA AMB POP I MARISC




Ingredients i elaboració per a 6 persones

6 tomàquets vermells per amanida.
2 cebes tendres
2 pebrots verds allargats.
1 pebrot vermell
12 gambes llagostineres.
1 kilo de musclos.
150 gr de pop cuit.
Oli d'oliva verge extra.
Una mica de vinagre de xerez.
Aigua freda amb gel i sal.

Netegem els musclos i els couem al vapor.
Couem les gambes en aigua bullint 2 minuts.
Posem tot en una salmorra d'aigua freda amb sal.
Pelem les gambes i deixem senceres.
Traiem les closques als musclos.
Reservem.
Escaldem els tomàquets 30 segons en aigua bullint i refredem en aigua amb gel.
Pelem.
Tallem els tomàquets, la ceba i els pebrots.
Posem en un bol i barregem amb el pop trossejat, la carn dels musclos i el pop.
Afegim un bon rajolí d'oli d'oliva barrejat amb una mica de vinagre de xerez, sal, pebre i una mica de pebre vermell. 
Deixem marinar una mitja hora.
Servim fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada